Dark Ascension - ovládni noc

24.11.2011 09:06

Dnes jsme si pro vás připravili pár novinek o nové edici Dark Ascension, která vyjde v únoru 2012.

Podle spekulací bychom se měli dočkat nové karty Sorin Markov. Bude zajímavé sledovat, jakým způsobem se budou doplňovat karty Sorin Markov a Liliana Vess, která bude v nové edici také přítomna. Dá se přepkoládat, že barva temnoty bude v této edici velice silná.

Těšit se můžeme také na nového Garruka a také kartu Sarkhan Vola, který stopuje Lilianu pro Nicolu Bolase.

Zatím stáne nevíme, na které planetě se bude příběh odehrávat. Bude to opět Innistrad nebo se přesuneme jinam?

Liliana se přesunula na Innistrad. Některé zdroje tvrdí, že důvodem bylo velké množství temné magie a neobyčejně silných nemrvých a absence andělů, které nesnáší. Dalším důvodem může být přítomnost artefaktu Chain Veil, který na tuto planetu láká také Sorina. Otázkou je, zda Sorin nebude v nové edici v podobě červeno-černého planeswalkera, zachoval by tak příslušnost k "upířím" barvám v edici.

Symbol Dark Ascension připomíní tříhlavý symbol Innistradu (viz. obrázek níže). Mohou být rohy v symbolu edice ztělesněním draka nebo dokonce planeswalkera Bolase?

Jako bombónek přidáváme první preview kartu z nové edice, která bude v DKA s jiným obrázkem.

Přítomnost Sorina dodává pravdivosti tvrzení, že zlem číhajícím v hlubinách pod Innistradem jsou temní Eldrazi nebo jde o něco zcela nového?

Nová edice skrývá určitě mnoho překvapení a my se již těšíme, až vám budeme moci odtajnit více z tohoto tajemného příběhu. 

Zpět

Vítejte v Údolí jaguára obchodu karetní hry Magic the Gathering!

Nabízíme Vám produkty karetní hry Magic the Gathering - booster či jednotlivé single karty. Pro zajištění maximální ochrany Vašich karet nabízíme také kvalitní obaly na Vaše Magic the Gathering karty a rychlé odeslání do druhého dne.

Ceník dopravy

Česká pošta - doporučeně - 59 Kč

Česká pošta - cenné psaní - 69 Kč

Při objednání zboží v hodnotě přesahující 1500 Kč je poštovné zdarma.

Magic the Gathering: kusové karty

Máte-li zájem o kusové karty Magic the Gathering, kontaktujte nás. Vaše objednávky budeme vyřizovat osobně.