Magic the Gathering na iOS

02.09.2013 22:55

Magic the Gathering na tabletech

Údolí jaguára přináší článek o hře pro iOS Magic 2014. Milovníci této karetní hry mohou nyní přesedlat i na tablety a zahrát si tak proti neúnavným počítačovým protivníkům. Wizards nabízí osekanou verzi zdarma, která obsahuje omezenou část kampaně a osekané funkcionality. Plná verze za $9,99 nabízí celou kampaň spolu s novým módem Sealed play, který v Magic 2013 chyběl a představuje asi největší upgrade. Opět si také můžeme lámat hlavu v sekci challenges, které tentokrát začínají na nižší obtížnosti s postupně rostoucí úrovní obtížnosti. Grafika a příběh dostala taky nový outfit. Celým příběhem Vás budou provázet videa s Chandrou Nalaar v hlavní roli.

Hra oproti svému předchůdci působí kompaktnějším a "dodělanějším" dojmem. V tomto případě se podle nás investice do nového počinu kartičkových mágů vyplatí. Odměnou bude mnoho hodin zábavy a relaxace u výborné karetní hry.

Vyzkoušejte nový Core set ještě dříve, než se Vám dostane do ruky v klasické podobě. Hra je k dispozici ke stažení z iTunes.

 

Zpět

Vítejte v Údolí jaguára obchodu karetní hry Magic the Gathering!

Nabízíme Vám produkty karetní hry Magic the Gathering - booster či jednotlivé single karty. Pro zajištění maximální ochrany Vašich karet nabízíme také kvalitní obaly na Vaše Magic the Gathering karty a rychlé odeslání do druhého dne.

Ceník dopravy

Česká pošta - doporučeně - 59 Kč

Česká pošta - cenné psaní - 69 Kč

Při objednání zboží v hodnotě přesahující 1500 Kč je poštovné zdarma.

Magic the Gathering: kusové karty

Máte-li zájem o kusové karty Magic the Gathering, kontaktujte nás. Vaše objednávky budeme vyřizovat osobně.